Lista mea de bloguri

Ce e fericirea?

joi, 25 martie 2010


Am crezut ca e de ajuns sa fiu
Si ca e de ajuns
Ca e tarziu
Va fi inca o poveste
De o noapte si poate o zi
In care ai stii dinainte
Tot ce va fi
Dar ea,avea

O tacere in ochi,avea
2 lacrimi in glas
Si cate o tristete in fiecare gest
In fiecare pas

Am crezut ca e de ajuns sa spun
Si ca e de ajuns sa cred ca sunt un om bun
Dar de la oameni buni aflase
Ce-i rau in viata ei
Si stia dinainte
Tot ce vrei
Dar ea,avea

O tacere in ochi,avea
2 lacrimi in glas
Si cate o tristete in fiecare gest
In fiecare pas,avea

Nu mai e ptr nimeni un loc
In lumea ei
In lumea ei inecata
In lacrimile a 1000 de femei

Avea o tacere in ochi,avea
Avea 2 lacrimi in glas
Si cate o tristete
In fiecare gest
In fiecare pas

Avea,o tacere in ochi,avea
2 lacrimi in glas
Si cate o tristete in fiecare gest
In fiecare pas

Dar inca mai spera
Ca cineva sa o poata iubii
Mai mult de-o noapte si-o zï


http://www.youtube.com/watch?v=Ludl29vAGuE&feature=PlayList&p=56793CF308F1F179&playnext=1&playnext_from=PL&index=57%F9

vineri, 12 martie 2010


Pana si ultima speranţa piere …












Cum sa ai încredere in oameni când toți te dezamăgesc? Cum sa nu devii o „bestie” când oferi tot și ți se da nimic ? Cum sa nu fii plictisit de tot, când totul e lipsit de sentimente ? Cum sa vrei sa ai prieteni când toţi au un scop, când toţi poarta o masca? Cum sa vrei sa trăiești ,când ai doar un vis la care revii mereu, când pierzi? Cum sa vrei sa iubeşti când nimeni nu te iubește? Cum sa ceri ceva când ştii ca niciodată nu ti se va da? Cum sa mai aștepți când știi ca niciodată nu va veni? Cum sa sper la mai bine când totul e râu ? Cum sa rad când îmi vine sa plâng? Cum sa nu mă schimb când mă schimbaţi voi ? Cum sa nu judeci când eşti judecat ? Cum sa fii diferit, când te considera la fel? Cum sa mai speri când și ultima speranţa moare? Cum ?


Asculta mai multe audio Muzica

vineri, 5 martie 2010

Fericirea...

Fericirea-i prima iubire , fericirea-i primul sarut, fericirea-i prima melodie dedicata tie, fericirea-i un cadou dat din sufelt, fericirea-i prima zi de primavara, fericirea-i o randunica care zboara spre cer, fericriea-i sa-l vezi pe el cum doarme, fericirea-i o floare daruita tie, fericirea-i cantecul nostru , fericirea-i sa ajuti pe cineva , fericirea-i sa daruiesti, fericirea-i un zambet, fericirea-i primul te iubesc, fericrea-i o zi cu ai tai,fericirea-i un copil care spune pentru prima oara mama, fericirea-i o plimbare in ploaie , fericirea-i o zi de iarba verde, fericirea-i o poezie scrisa din sufelt, fericirea-i o mangaiere de mama, fericirea-i un sarut de noapte buna, fericrea-i sa fim impreunaa, fericirea-i sa stiu ca n-o sa te pierd niciodata, fericirea-i o scrisoare de iubire,fericirea-i salvarea unei fiinte, fericirea-i o amintire frumoasa, fericirea-i un vis , fericirea-i sa vezi pe cineva care-ti lipeste, fericirea-i o carte citita, fericirea-i un film la care ai plans, fericirea-i sa fim in 2, fericrea-i o adiere de vara, fericrea-i un Craciun cu ai tai, fericirea-i primul fulg de nea,fericirea-i o poveste spusa de bunicu, fericirea-i o strada uitata,fericirea-i o poza pierduta, fericirea-i o familie unita, fericirea-i sa vezi marea, fericirea-i un camp plin de flori, fericirea-i un om de zapada, fericirea-i prima zi de liceu, fericirea-i un prieten adevarat, fericirea-i un tablou de toamna tarzie , fericirea-i o noapte in clar de stele cu el, fericirea-i o zi cand te-ai decis sa zambesti tuturor, fericirea-i o minune, fericirea-i un sfat de la tatal tau,fericirea-i o experienta frumoasa impartita cu tine, fericirea-i sa faci pe cineva fericit, fericirea-i salvarea unui animal, fericirea-i o rugagiune catre Dumnezeu ,fericirea-i sa te vad fericit,fericirea-i o noapte pierduta cu prieteni tai, fericirea-i cand ne impacam, fericirea-i cand ne iertam….. fericirea e in lucrurile mici dar n-o vedem ! Fericirea mea e imposibila, pentru ca fericirea mea e el . Reda-mi fericirea!
Asculta mai multe audio Muzica

joi, 4 martie 2010

Pentru prietena mea 1


Ştefana! Chiar daca crezi ca unii ar comenta, dar ce te interesează pe tine ce cred ceilalţi când el tine la tine cu adevărat si ai putea fi fericita. Ai putea fi fericita cum nu ai fost , chiar daca aceea persoana nu e importanta ca si el , dar are demnitate pe care unii si-au pierdut-o , el ştie sa aprecieze ceea ce unii nu apreciază, ştie sa aibă grija de tine sa nu te rănească, el nu te vinde pe tine pentru nişte prieteni falşi, el te-ar putea iubi cu adevărat,el te iubeşte aşa cum eşti tu mica sâsâita, el te va adora si atunci când ii zâmbeşti, el nu-ti va cere mult iţi va cere iubire , el nu are multe sa-ti ofere, nu are prieteni importanţi si nu-i o "vedeta". El iţi poate oferi iubire adevărata, el apreciază fiecare gest pe care-l faci, el te iubeşte aşa cum eşti nu cum vor alţii , el n-ar putea sa te rănească aşa cum uni o fac , el ar putea da tot pentru tine, el ar putea fi langa tine atunci când ai nevoie fara sa se simtă obligat, pentru el ar putea fi o plăcere chiar daca ai uitat ca el ti-ar putea da fericirea chiar daca n-are mult, dar are tot ce-i adevărat prieteni adevăraţi castigati in timp si nu pe bani .
Deschide-ti inima uita de lume si lasă-te iubita !